Uuh!, el primer concurs de microrelats de por

La Biblioteca Central d’Igualada organitza Uuh!, el primer concurs de microrelats de por. Poden participar els majors de 16 anys i només s’acceptarà un relat per persona.

Els relats participants han de ser inèdits, en català i tenir un màxim de 500 caracters (unes 10 línies en cos Arial 12) i s’han de presentar abans del 30 de setembre. Els guanyadors es donaran a conèixer el 27 d’octubre, coincidint amb l’espectacle de por Misteris quotidians, que la Biblioteca organitzarà en motiu de la diada de Tots Sants.

Un jurat format per l’escriptor Joan Pinyol, la directora de la Biblioteca i un representant de la llibreria Aqualata escollirà els dos microcontes més bons i els seus autors rebran com a premi un lot de llibres de terror gentilesa de la llibreria Aqualata i un diploma acreditatiu.

L’objectiu d’aquest certamen és animar la gent a escriure i donar a conèixer, alhora, un gènere desconegut i apassionant com és el microconte. I fer-ho abordant una temàtica que ha fascinat escriptors de tots els temps, com és la por en totes les seves facetes. Fantasmes, criatures bestials, cementiris, fenòmens sobrenaturals, terror psicològic… Tots aquests elements i moltíssims més poden ser els protagonistes dels microrelats que escriguin els participants al concurs.

Les persones que vulguin enviar els seus textos ja poden fer-ho per correu electrònic a l’adreça b.igualada.c@diba.cat, en un document adjunt. El missatge ha de portar com a assumpte “Microrelat de por” i al seu cos cal fer constar les dades personals de l’autor, que no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte.

Les bases es poden consultar també a la mateixa Biblioteca i a la pàgina web www.bibliotecaigualada.cat.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*