Últims dies per participar al concurs ‘Els llibres viatgers’

La Biblioteca Central d’Igualada manté obert el termini per participar al concurs de fotografia Els llibres viatgers que per segon any consecutiu convoca aquest equipament.

Fins al 31 d’agost s’hi poden presentar fotografies d’aquestes vacances en les quals el llibre sigui el protagonista. Les imatges s’han de portar a la Biblioteca i han de tenir un format de 20×30 cm. El títol i lloc de la foto així com les dades personals de l’autor han d’anar en un full dins d’un sobre enganxat al darrere de cada fotografia. Aquestes dades no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte.

Poden participar-hi totes les persones majors de 14 anys, amb un màxim de dues fotografies. Un jurat format per personal de la Biblioteca i un fotògraf professional decidirà quina és la millor foto dels llibres viatgers. El premi s’atorgarà el dia 13 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda. Després, a les 7, i com a cloenda del concurs, l’anoienc Francesc Balagué parlarà de les seves vivències viatjant pels cinc continents a la xerrada La volta al món.

A més, una selecció de les fotografies presentades s’exposaran al vestíbul de la Biblioteca, des d’aquell mateix dia fins a l’1 d’octubre.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*