Teatro Arbolé presenta ‘Los Tres Cerditos’ al Teatre de l’Aurora

Aquest cap de setmana és el torn dels més petits al Teatre de l’Aurora. La veterana companyia Teatro Arbolé de Saragossa hi presentarà en castellà una versió del conte popular ‘Els tres porquets‘ per a nens i nenes d’entre 2 i 5 anys.

Ja n’han fet més de 500 representacions (amb més de 30 anys damunt els escenaris) i han embadalit milers d’infants d’arreu de l’Estat amb els seus titelles de bastó i fils divertits, entranyables i originals i amb unes melodies alegres i rítmiques. L’adaptador del text, titellaire i director de Los Tres Cerditos, José Ignacio Juárez, remarca la “simplicitat” de l’argument i observa que, si bé cada personatge té una cançó, la melodia és la mateixa i es va orquestrant amb nous instruments a mesura que avança el conte, com també els porquets construeixen cases cada vegada més complicades.

Un dels atractius de l’espectacle són els titelles de taula de bastó i fils que el titellaire manipula i articula en solitari. L’enginy dels titelles s’acompanya de la bellesa dels personatges i d’una escenografia i posada en escena molt acurades. Juárez assegura que els infants reben molt bé l’espectacle perquè “molts ja el coneixen i, fins i tot, és el seu conte preferit. A més, Walt Disney no l’ha tocat i això és un avantatge. Com que és molt popular i estimat pels nens, nosaltres ja ens hi referim com a Cerdomanía”. El muntatge encapçala una trilogia de contes clàssics que compta també amb la Blancaneus i la Caputxeta Vermella.

L’espectacle arriba de la mà del Circuito de la Red de Teatros Alternativos, que permet la gira d’una selecció d’espectacles per les 35 sales associades d’arreu de l’Estat, entre les quals hi ha el Teatre de l’Aurora. Els muntatges tenen garantida la qualitat, ja que han estat els més votats pel conjunt de la Red. És, sens dubte, una bona oportunitat per veure el teatre que es fa fora de Catalunya.

Les representacions de ‘Los Tres Cerditos‘ es faran el dissabte 25 i el diumenge 26 de setembre a les 19h. Les entrades (7 € adults; 5 € nens) es poden adquirir a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 93 805 00 75 o bé a través del correu electrònic, escrivint a reserves@teatreaurora.cat. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*