Mar Martí guanya el concurs ‘Els llibres viatgers’ de la Biblioteca

Amb la foto Despertant el dia al cel de la Capadòcia Mar Martí Muntaner ha resultat guanyadora del primer concurs de fotografia Els llibres viatgers, que la Biblioteca Central d’Igualada ha organitzat per premiar la foto més original dels lectors en vacances.

38 persones han participat en aquest concurs, fotografiant els seus llibres als seus destins de vacances. Un jurat integrat per les bibliotecàries Eva Maria Sabaté, Glòria Mestre i el fotògraf igualadí Jordi Roig van decidir que la imatge de Mar Martí era la de més qualitat i la que més s’ajustava a les bases i li van lliurar el premi – una càmera fotogràfica digital- dissabte passat. El jurat també va fer una menció especial a la fotografia Finestra a la cultura presentada per Noelia Cabeza, per la seva qualitat i disseny fotogràfic.

Totes aquestes imatges es poden veure en una exposició al vestíbul de la Biblioteca, fins al 25 de setembre. La Capadòcia, Perú, Uruguai, Turquia, França, el Pirineu i la comarca de l’Anoia són alguns dels escenaris d’aquestes imatges on apareixen llibres i lectors.

Foto de Grup:

Foto de la guanyadora:

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*