Tània Berenguer guanya el concurs ‘Els llibres viatgers’

Una imatge de dues persones joves llegint tranquil·lament en un camp de Jorba ha resultat ser la guanyadora del concurs fotogràfic Els llibres viatgers, que per segon any consecutiu ha organitzat la Biblioteca Central d’Igualada.
La imatge, titulada M’agrada llegir, és obra de Tània Berenguer Peiró, que s’emporta una càmera fotogràfica com a premi, gentilesa de l’Art de la Llum.
El concurs ha comptat amb la participació d’una vintena de persones, moltes de les quals han presentat dues imatges, tal com preveien les bases. Un jurat integrat pel fotògraf igualadí i col•laborador habitual dels mitjans de comunicació Manuel Hidalgo; i les bibliotecàries Eva M.Sabaté i Glòria Mestre es va reunir ahir, dimarts, per valorar les 29 fotos que s’han rebut i han decidit per unanimitat atorgar el premi a la instantània de Tània Berenguer. El jurat va valorar sobretot l’entorn i la vivesa de colors i contrastos de la foto guanyadora.
Totes les imatges que s’han presentat el concurs es poden veure en una exposició al vestíbul de la Biblioteca, que estarà oberta fins al dia 1 d’octubre.
Després del lliurament dels premis, i com a activitats complementàries relacionades amb els viatges, la Biblioteca va acollir la xerrada La volta al món, de l’anoienc Francesc Balagué que va compartir amb els assistents les experiències viscudes viatjant per vint països durant setze mesos, i el dimecres una altra de Gener Aymamí sobre El Far West.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*