Arriba el "De Què Parlem?" 9.0!

Un any més el “De Què Parlem?” aposta per l’entreteniment i la informació. Aquesta novena temporada hem incorporat noves seccions i col·laboradors que donaran un nou color i noves vibracions a les tardes dels dimecres. 

Cada setmana al DQP 9.0 parlem d’actualitat, de televisió, de curiositats, de seguretat, d’humor, de música, de cinema, d’animals, d’internet i de tot allò que ens envolta. Però enguany noves seccions mensuals s’afegeixen al programa! 

Com a novetat, aquest any Adrià Lorca i Cristina Fernández ens porten la secció “Amb qui parlem?”, una secció mensual d’entrevistes que no deixarà indiferent a ningú! 
Aquesta temporada, i també de forma mensual, ens tornarem a endinsar dins del món dels animals amb “El Quatriòleg” gràcies a la Protectora APAN. D’aquesta manera la Laura, l’Iris, l’Estela i la Marta vindran a donar-nos a conèixer la seva perspectiva sobre els animals i ens convidaran a descobrir curiositats i tot allò que els hi ha cridat l’atenció a través de la seva experiència. 
Una altra secció per descobrir és “La brúixola”, on cada mes farem un repàs per aquelles ofertes laborals a la comarca per a facilitar la cerca de feina a aquelles persones que busquen per la zona. 
Per altra banda, aquesta temporada continuarem parlant de les pífies que es produeixen als mitjans de comunicació, coneixerem algunes de les respostes increïbles que els professors s’han trobat als exàmens i descobrirem aquelles paraules estranyes i curioses; tot dins de “El Diccionari”. 
Un altre tema que continua al DQP 9.0 son les prediccions meteorològiques amb l’Albert Borràs, que ens parlarà de les prediccions, curiositats, notícies relacionades amb la meteorologia i de les activitats que fan a l’Observatori Meteorològic i Astronòmic de Pujalt
Per últim, al igual que les passades temporades, la vostra participació al programa té premi! Gràcies al Teatre de l’Aurora tan sols per participar al programa i escriure comentaris o mails, entrareu directament al sorteig d’un 2×1 per anar cada mes al teatre
Com heu vist cada setmana ens omplim de seccions on vosaltres també podeu participar-hi enviant continguts, missatges, demanar cançons, felicitacions i tot el que vulgueu! 
A que esperes? No t’ho pensis i sintonitza’ns! 

Locució i realització: Aitor Bernal
Secció ‘El Temps’: Albert Borràs
Secció ‘El Quatriòleg’: Laura Cabayol, Iris Roig, Estela Gonzalez i Marta Romaguera
Secció ‘Amb qui parlem?’: Adrià Lorca i Cristina Fernández

Horari d’emissió: Dimecres de 20:00 a 21:00 hores
Emissora: Ràdio Nova (107.7 FM)

Correu del programa: dequeparlem@radionova.cat
Web del programa: http://www.dequeparlem.net
Facebook (i emissió online): http://www.facebook.com/dequeparlem
Twitter: http://twitter.com/dequeparlem
Youtube: http://www.youtube.com/dequeparlem
Podcast: http://dequeparlem.ivoox.com

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*