Tornen els DESPERDICIS CLÍNICS

A cotinuació, reproduïm la nota de premsa que ens ha fet arribar el grup.

La mítica i irreverent banda punk-culé del Baix Llobregat, catalogada en el seu moment com els SEX PISTOLS catalans, torna als escenaris després de 30 anys, coincidint amb la reedició del Lp “COLLONS” (1987), el primer disc de punk/rock editat en català.

Inconformistes, irreverents, nihilistes, provocadors, exhibicionistes, gamberros i culés. L’anti moda i grup referent del punk català dels anys 80. Coneguts arreu de Catalunya per les seves inesgotables i sovint beligerants actuacions, o per les seves presentacions a la premsa, Catalunya Ràdio i TV3, on mostraren una imatge més propera a l’actitud provocadora d’uns Sex Pistols. Refermaren el seu llegat amb l’LP “COLLONS” (1987), primer disc punk amb llengua catalana.

Després de més de 30 anys, els tres components vius del grup, Toni Largo (baix i veu), Antonio K Puertas (bateria i veu) i Joaquim Subirana (saxo i veu), es van tornar a ajuntar el setembre de 2017 a Martorell per tocar cinc cançons al concert d’homenatge al “Sopas” (cantant original del grup), mort el 2016. Semblava que el temps no havia passat, cançons com “Catalunya Lliure” o “Sr Guardia Civil” continuaven estant de màxima actualitat. Tot això, més la bona sintonia i feeling que va sorgir entre ells i els seus fans incondicionals, els va empènyer a refer el grup i a actualitzar totes aquelles cançons que els varen fer famosos els anys 80. La incorporació d’un nou fitxatge, Iñaki Tapia (guitarres), en substitució del “Fantito”, mort també el 2016, va posar la maquinaria en marcha.

El passat 23 de març s’ha reeditat en vinil el disc “Collons”. El grup ja té data de presentació per a la nova gira “Sense Futur” 2019 que els portarà per diferents ciutats i pobles de Catalunya. Serà el proper 18 de maig a la sala Estraperlo de Badalona, amb un repertori de cançons antigues, noves i d’altres que ni ells mateixos coneixen. Properament donaran a conèixer les dates dels següents concerts.

La Presentació serà a la sala Estraperlo de Badalona, dissabte 18 de maig, a les 22h i junt amb DRÖPOOLS. (Anticipada 9€ + despeses / Taquilla 12€)

 

Xarxes socials i Biografia:

www.facebook.com/clinicsdesperdicis
https://www.instagram.com/p/BqCZDz4BIn4/
https://www.youtube.com/channel/UC2rN29jT_BfMVPzOCc4r85w
https://myspace.com/desperdicisclinics
https://soundcloud.com/desperdicisclinics

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*