Teatre Nu porta la seva internacionalitzada Alícia a Vilanova i Castellolí

La companyia de titelles igualadina Teatre Nu presentarà aquest dijous a Vilanova del Camí, en el marc de la Festa Major, l’espectacle familiar i itinerant Somnis d’Alícia inspirat en el conte de Lewis Carroll Alícia en terra de les Meravelles. Sortirà a les 18:30 hores des del pati de l’escola Marta Mata i recorrerà el centre del poble fins arribar a la plaça de Can Papasseit.

Aquesta no és l’única funció de Somnis d’Alícia que Teatre Nu durà a terme properament a la comarca. Si algú encara no els ha pogut veure, o bé si vol repetir l’experiència, té a Castellolí una segona oportunitat per gaudir de l’espectacle. Serà el divendres 11 de setembre, a les 11:30 hores.

Somnis d’Alícia té com a protagonista l’Alícia, una titella gegant de quatre metres i mig d’alçada –cinc quan allarga el cap!– que s’estira i s’arronsa, mou les articulacions i es fascina amb tot el que l’envolta: la ciutat i tots els qui l’han anat a veure. Segueix un conill, també gegant i que bota enèrgicament, i somnia que s’ha fet gran i passeja per un món meravellós.

Es desplaça al compàs de la música sobre un carro manipulat per altres personatges i elements del popular conte que recreen encara més el seu imaginat univers irreal.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*