Els dibuixants de manga mostren les seves creacions a la Biblioteca

Mangakes igualadins. Un tresor amagat a la nostra comarca. Aquest és el nom de l’exposició que des d’aquesta setmana, i fins al 10 de setembre, es pot visitar al vestíbul de la Biblioteca Central d’Igualada. Organitzada pel Club Manga de la ciutat vol ser un espai de difusió per als il•lustradors que s’han sentit atrapats per aquest tipus de còmic japonès que té adeptes arreu del món. Aquesta entitat celebra enguany els seus 15 anys d’existència i és un referent per als aficionats del gènere. Al llarg d’aquests anys ha organitzat nombroses activitats per difondre ‘l, com les Jornades de Manga d’Igualada.

L’exposició no només permet gaudir de les excel•lents creacions d’aquests joves artistes anoiencs, sinó que també s’hi pot veure una mostra dels còmics manga del fons de la Biblioteca, que es poden endur en préstec. Aquest fons es divideix en dos grans apartats. El manga adult, disponible a la tercera planta de la Biblioteca, i el manga infantil, a la sala Barrufets. El manga té tants adeptes que fins i tot es troba a la llista dels còmics més prestats de les biblioteques catalanes. Destaquen títols com Naruto, de Masashi Kishimoto; Detective Conan, de Gosho Aoyama; Astroboy, d’Osama Tezuka; Maison Ikkoku, de Rumiko Takahashi; o Death note, de Tsugumi Ohba.

I el setembre, taller de manga
Per completar les activitats dedicades a aquest còmic la Biblioteca ha organitzat un taller gratuït de manga adreçat a nens i nenes a partir de 8 anys. Tindrà lloc el dimarts, 8 de setembre, a les sis de la tarda, i anirà a càrrec de Maria Rosa Cañadell. De la seva mà els més menuts podran practicar dibuixant personatges com en Goku, en Naruto o Inuyasha.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*