Nous Clubs de Lectura a la Biblioteca de Vilanova

Durant el proper mes de Maig, la Biblioteca de Vilanova del Camí ha preparat pels divendres uns nous clubs de lectura. A continuació, per a tots els amants de la lectura, teniu informació de la programació prevista.

Divendres 8 de maig, a les 6 de la tarda, club de lectura manga juvenil amb el llibre Maison Ikkoku de Rumiko Takahashi. Es tracta d’una obra de culte que en to de comèdia relata les relacions entre un jove estudiant i l’encarregada de la residència on s’està. Ha tingut un gran èxit arreu del món i se n’ha fet una sèrie per a la televisió. Serà moderat per Daniel Río, documentalista i expert en el món del manga.

Divendres 22 de maig, a les 6 de la tarda, club de lectura infantil amb el llibre Un Petó de mandarina d’Eulàlia Canal. Aquest llibre, guanyador del Premi Barcanova de Literatura infantil i juvenil i del Premi Atrapallibres 2007, narra una magnífica història d’un primer amor, plena de poesia i d’imaginació. Serà moderat per Cristina Llobet, mestra i especialista en biblioteques escolars i literatura infantil.

Divendres 29 de maig, primera sessió a les 15:30 i segona sessió a les 19:30, club de lectura per a adults amb el llibre La Venedora d’ous de Linda D Cirino, una novel·la agredolça ambientada al sud d’Alemanya durant els primers temps del nazisme. Serà moderat per Montserrat Farrés, filòloga i dinamitzadora de la lectura.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*