La 22a edició de La Mostra es farà del 6 al 10 d’abril de 2011

A principi de setembre s’obrirà el període d’inscripció de les companyies per participar a la 22a edició. Els treballs es podran presentar entre el 6 de setembre i el 29 d’octubre de 2010.

A l’edició del 2010, La Mostra va comptar amb 62 companyies, més de 140 representacions, més de 530 programadors inscrits de 273 entitats i 19.000 espectadors.

La propera edició de La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil es durà a terme del 6 al 10 d’abril de 2011 a Igualada. La principal fira catalana d’arts escèniques per a tots els públics tornarà a reunir de nou a Igualada els millors espectacles de teatre per a tots els públics.

La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil

La Mostra és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana. Està concebuda com un mercat d’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La 22a edició de La Mostra es durà a terme del 6 al 10 d’abril de 2011 a Igualada i està organitzada per l’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament d’Igualada.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*