El Teatre de l’Aurora presenta la Temporada 2010-2011

El Teatre de l’Aurora ja ho té tot a punt per arrencar la Temporada 2010-2011. Ho farà amb una Programació de Tardor que, com és habitual, arriba carregada d’espectacles professionals i de qualitat.

S’hi podran veure nou muntatges, amb un total de dinou funcions, de gèneres molt variats i per a tots els gustos.

La Tardor de l’Aurora compta també amb diverses novetats, com ara el recent ingrés a l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) que permetrà consolidar la presència de la sala al sector i aconseguir més suports per continuar mantenint una oferta teatral estable, la participació al Festival Internacional El més petit de tots de Sabadell i la renovació de la pàgina web, que entrarà en funcionament properament.

Per celebrar la pujada del teló, el teatre ha organitzat per segon any consecutiu conjuntament amb la seva Associació d’Espectadors una festa en què es brindarà per gaudir d’una excel·lent temporada, entre d’altres sorpreses. És oberta a tothom i tindrà lloc el divendres 17 de setembre, a 2/4 de 9 del vespre, dues hores abans de la funció que donarà el tret de sortida de la programació.

El director del Teatre de l’Aurora, Òscar Balcells, ha manifestat la “satisfacció” d’iniciar una nova temporada escènica que continua la possibilitat d’oferir teatre d’una manera estable: “Creiem que Igualada i comarca es mereixen gaudir d’una programació amb espectacles professionals i de qualitat sense haver-se de desplaçar a Barcelona” i ha observat que les petites dimensions de la sala de la plaça de Cal Font (amb 110 localitats) “no fan perdre qualitat, sinó guanyar-ne, pel fet de tenir els actors tan a prop”.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*