Indoorwall Climbing Centers, galardonada com a «Franquícia en expansión»

A continuació, reproduïm íntegrament la nota que ens fa arribar Indoorwall Climbing Centers :

La franquícia igualadina Indoorwall Climbing Centers, galardonada als premis Mediterráneo  com a «Franquícia en expasión». La revolució de l’escalada s’expandeix fins a Jaca.

Indoorwall Climbing Centers obrirà el seu 10è centre d’escalada a Jaca. Serà el boulder més gran d’Espanya i és tan sols un dels molts projectes que hi ha al futur d’aquesta franquícia. Per això no és d’estranyar que aquest proper divendres 23 de novembre, durant la IV Gala de Premis Mediterrani Excel·lent 2018, Indoorwall Climbing Centers serà guardonada amb el premi a «Franquícia en expansió».

Els Premis Mediterrània Excel·lent tenen els seus orígens a Andalusia Excel·lent i Cantàbric Excel·lent, que celebren les seves gales des de 2014. Aquests premis, organitzats per “El Suplemento”, són creats per apropar als ciutadans el bon fer de les empreses, les que aconsegueixen desmarcar-se de la corrent i crear un concepte totalment nou de negoci. En el cas de Indoorwall Climbing Centers, es premia el seu exponencial creixement, amb l’obertura de deu centres en tan sol tres anys d’existència, totalment rendibles, de grans dimensions i amb un producte excel·lent per oferir a tot el seu públic, es converteix en una franquícia amb un alt nivell d’èxit.

La seva projecció de futur és el seu valor més destacat. Israel Macià, emprenedor i director de Indoorwall Climbing Centers no contempla la possibilitat que la seva empresa tingui límits. El seu objectiu és continuar amb la seva pròpia revolució del món de l’escalada i el seu projecte, ambiciós i innovador, ja està preparat per obrir-se al mercat internacional amb molta força. El reconeixement, per primera vegada a la història, per part d’organitzacions d’aquesta magnitud, no és tan sols un èxit individual, sinó que revaloritza la indústria de l’escalada com un sector potent dins el panorama actual.

Indoorwall Jaca serà una realitat aquest proper any 2019 i Indoorwall Climbing Centers promet continuar la seva revolució, treballant juntament amb Walltopia, marca pionera a nivell mundial de la construcció de rocòdroms, per construir un centre d’escalada increïble per a tots aquells que estimen el món de l’escalada com ho fan ells. Un espai no només per escalar, sinó un punt de reunió, un espai social on gaudir amb allò que més ens apassiona, l’escalada.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*