Frankie Chavez estrena single amb ‘My religion’

Frankie Chavez s’ha establert com un dels músics més originals de la nova escena musical portuguesa. El que va ser considerat com a nova revelació de blues del sud d’Europa amb el llançament de ‘Heart & Spine’ (2014) torna a l’escena internacional amb un nou senzill.

‘My religion’ es una prova més del talent de Frankie Chavez, que combina com a pocs una amplia gama de sons que esdevenen en un blues/roots/rock de ritmes nets. El single està ja disponible a totes les plataformes digitals.

Com a multi-instrumentista, Frankie Chavez juga amb la varietat, utilitzant diverses guitarres, amb diferents afinacions, tambors personalitzats i una àmplia sèrie de pedals d’efectes. Experimenta, també, amb la guitarra portuguesa aconseguint un enfocament revolucionari on barreja la tradicional ‘melodia trista’ d’aquest instrument amb riffs de blues, creant així una sonoritat completament diferent a l’habitual.

El músic portugués té un estil únic i distintiu que fa gairebé impossible definir el seu estil amb una única paraula. Aquesta personalitat diferencial ha portat Frankie Chavez a girar per Mèxic, Estats Units, Espanya, Alemanya, Itàlia i Holanda. També ha estat present a alguns dels més prestigiosos festivals internacionals com el Festival Eurosonic, Festival Reeperbahn, Ollin Kan (Ciudad de México) i el Canadian Music Week i aquest 2017 té previst tornar a Espanya a finals de maig amb el seu nou treball.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*