Explota un dipòsit químic a Igualada sense causar víctimes mortals

Última Hora

A continuació, reprodueixo una notícia d’última hora produida avui a Igualada. La informació està extreta íntegrament del diari digital anoiadiari.cat.

Activada la fase d’alerta del pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya, el Plaseqcat · Desallotgen els Maristes i el Patronat d’Esports

Explota un dipòsit químic al polígon d’Igualada sense causar víctimes mortals

Cap a un quart de nou del matí s’ha produït una forta explosió a l’empresa química Godó SL, situada al carrer França número 13 del polígon industrial d’Igualada, que ha causat un incendi i ha deixat una gran columna de fum blanquinós visible a molta distància. Vuit dotacions dels bombers s’hi han desplaçat per a extingir l’incendi. No hi ha hagut víctimes mortals, però sí importants danys materials (fotogaleria).

La Direcció General de Protecció Civil ha activat, a les 08.50 hores, la fase d’alerta del Plaseqcat (pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya). Segons les darreres informacions, hi hauria hagut una explosió d’un dipòsit d’aigua oxigenada que, per causes que es desconeixen, hauria entrat en contacte amb potassa.

El dipòsit, que contenia 2.000 litres d’aigua oxigenada, ha explotat i ha causat desperfectes a les instal·lacions de la nau, ja que hauria cedit parcialment el sostre. Cal destacar que no hi hagut ferits, però sí que algunes naus i instal·lacions de la rodalia de l’empresa s’han vist afectades.

Actualment, diversos tècnics estan inspeccionant la zona dels fets per determinar amb més detalls la causa de l’accident i les seves conseqüències.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*