Els Moixiganguers comencen temporada

cartell_iniciAquest divendres arrenca la vint-i-dosena temporada dels Moixiganguers d’Igualada; ho farà amb l’inici dels assajos a Cal Tabola, que com els darrers anys seran els dimecres i divendres. Aquest 19 de febrer, però, comencen només els assajos de divendres i els de dimecres arrencaran a partir del dia 2 de març. Els divendres els Moixiganguers assajaran des les 21.45 h a les 24 h i els dimecres de les 19 h a les 22 h al local social de la colla (C/Sant Antoni de Baix, 106-108).

Per aquesta temporada, l’equip tècnic ha preparat un calendari menys atapeït d’actuacions que en anys anteriors, però són qualitativament més fortes, amb colles de més nivell o diades de més renom. Aquest format ha d’obligar els igualadins a tenir reptes grans amb assiduïtat. La primera actuació de l’any serà el 9 d’abril, a Lleida, i la setmana següent els igualadins actuaran a la imponent localitat de Valls. La primera gran cita local serà per l’aniversari de la colla, el diumenge 24 d’abril, i d’entre les actuacions del maig destaquen les de Sant Cugat i Terrassa. El juny seran entre d’altres al barri de Gràcia de Barcelona, a Sabadell i al municipi de Lecco, agermanat amb Igualada, on els morats actuaran per Sant Joan. Després d’una actuació a Igualada el 2 de juliol, la colla farà vacances tot el mes i reprendrà els assajos a l’agost, amb un viatge a Andorra a principis de mes i la transcendent actuació de Festa Major el diumenge 28.

Any de concurs

Però el 2016 també és any de concurs, se celebra el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre a Tarragona, i aquesta cita bianual també marca el calendari del segon tram de temporada de la colla. Els Moixiganguers tenen el repte de superar la que fins ara és la millor actuació de la colla, la tripleta de vuit, que van aconseguir justament durant el concurs de castells de Tarragona del 2014. La temporada dels Moixiganguers s’acabarà al novembre, amb la Festa Major de Sant Martí de Tous.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*