Setmana Blanca a l’Observatori de Pujalt

Si voleu participar en alguna de les activitats que l’Observatori de Pujalt organitza per aquesta primera setmana blanca, encara hi ha places per les del dia 1, 3 i 5 de març. A continuació teniu detallades les diferents activitats amb el seu horari.

Dimarts 1 de març (11h a 13h): Visita meteorològica guiada a on s’ensenyaran els diferents aparells de mesura que disposa l’Observatori, es faran algunes mesures amb aparells senzills, s’explicarà el funcionament de l’observatori i es portaran a terme alguns experiments relacionats amb la meteorologia. L’activitat està especialment dirigida a les famílies amb nens entre 8 i 14 anys.

Dijous 3 de març (19-21h): Observació astronòmica. Primer es donaran conceptes bàsics d’astronomia amb l’ajuda d’un parell de maquetes i d’un programa estel•lar. Es portaran a terme alguns experiments relacionats amb l’astronomia. Finalment es portarà a terme l’observació astronòmica si el temps en ho permet.

Dissabte 5 de març (17:30-19:30h): Visita meteorològica guiada. Igual que la del dia 1 de març. A partir de les 19.45h, observació astronòmica. Igual que la del 3 de març.

Les activitats tenen un cost de 3 euros per persona a partir dels 7 anys. Cal trucar a l’observatori per tal de reservar plaça als telèfons 93 869 80 22 o 620 136 720.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*