SESGRILLATS 09, aquest dissabte 21 a St. Martí Sesgueioles

Per tal de tancar els actes de celebració de la Festa Major d’hivern, el jovent de Sant Martí Sesgueioles organitza per aquest dissabte 21 de novembre, a les 24 h al local situat a l’entrada del poble (al costat esquerra venint de Calaf), la primera edició del «Sesgrillats», una nit jove de concerts i bona música.

I és que el cartell proposat no deixa lloc a la indiferència. Una mescla de ska, reggae, latin, punk i rock serà servida pels tres grups que desfilaran al llarg de la nit. L’acte és gratuït.
L’inici el marcarà «Askatussuts», un grup de Cervera que ens portarà, com indica el seu nom, els millors temes d’Ska barrejats amb alguna producció pròpia. Es defineixen com la llibertat pels tossuts i el seu tarannà ens mostra que són un grup que s’ho treballa dia a dia per anar millorant la seva qualitat sobre l’escenari.

A continuació el grup d’Ivars d’Urgell, The Good People banda, que «toquem per que ens mola un collo, la música, la festa, la vida, gaudir, passar-ho bé, viure bones experiències i sobretot poder comunicar tot això al públic» seran els encarregats de donar les dosis de Reggae, Ska, Funky, patxanga, punk-rock i latin. Coneguts pel seu «bon rotllo» sobre l’escenari i les seves lletres que parlen de la pau, d’amor, de la llibertat com a persona, en contra de les guerres i sobretot de gaudir de la vida, ja tenen 2 maquetes al carrer. La diversió està assegurada.

I finalment, Insershow és l’encarregat de tancar el festival. Aquest nom engloba un projecte de varis músics que durant anys han estat tocant en diferents grups de Barcelona i rodalies i que «la nostra idea original és fer una banda que toca tot allò que la gent vol escoltar quan està de festa». A l’actualitat disposen de més de 75 versions sota els estils del rock dur fins el flamenco-rock passant per el punk-rock, heavy, rock de garatge, entre d’altres.

Així, una nit completa organitzada pel Jovent del poble amb el suport de l’Ajuntament, el dinamitzador compartit del Consell Comarcal de l’Anoia, la Diputació de Barcelona i la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquest acte conclou, juntament amb el cap de setmana de cine i el sopar popular ja organitzats pel mateix jovent, la festivitat de Sant Martí.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*