Sant Martí Sesgueioles escalfa motors pel 25A

Aquest dijous dia 15 d’abril la plataforma «Sesgueioles decideix» de Sant Martí Sesgueioles organitza l’acte central de campanya de la consulta sobiranista del 25A. L’acte central incorpora una xerrada-col·loqui amb el Sr. Alfred Bosch, professor de la Universitat Pompeu Fabra, escriptor i articulista del diari Avui.

L’acte es durà a terme a la Sala Polivalent del poble (baixos de l’Ajuntament) a les 19:30 h. Hi haurà servei de ludoteca durant l’acte, així com un piscolabis al final d’aquest per tots els assistents. Durant l’acte també es presentarà la plataforma de manera general, a càrrec de Jordi Rovira coordinador de dita plataforma, i s’explicarà a tot conciutadà que ha de fer i com ha de votar el dia 25A o amb el vot anticipat.

Cal afegir que la plataforma “Sesgueioles decideix” es va constituir el passat mes de febrer on voluntaris van anar “porta a porta” explicant personalment als ciutadans què és la plataforma, quins objectius té la consulta i la informació dels diferents actes.

Per més informació, poden consultar el web www.sesgueiolesdecideix.tk.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*