La Biblioteca d’Igualada s’anticipa a Tots Sants

La Biblioteca s’anticipa a Tots Sants amb dos espectacles de misteri i terror

Les propostes culturals de la Biblioteca Central d’Igualada per aquest mes d’octubre arriben farcides de misteri. D’aquesta manera vol anticipar-se a l’arribada de Tot Sants oferint al públic dos espectacles de prestigi que de ben segur faran les delícies dels més grans.

La primera proposta són «Els assassinats del carrer Morgue«, un espectacle basat en un dels contes més coneguts de l’anglès Edgar Allan Poe. De la mà de l’actor Oriol Genís el públic farà un viatge imaginari al París del segle XIX, en què Poe va ambientar el que es considera el primer relat del gènere negre. L’actor Oriol Genís serà l’encarregat de posar en escena aquest relat sorprenent, el dijous, 22 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre.

I si Poe és el protagonista de la primera proposta terrorífica, els difunts ho són de la segona. Albert Estengre serà el mestre de cerimònies d’aquesta sessió de contes per adults sobre vampirs, fantasmes, bruixes i apareguts. De la seva mà, el públic no només passarà una estona de por, sinó que també coneixerà com els escriptors de tots els temps i països han convertit aquests sers més o menys reals en personatges literaris. Qui no s’ho vulgui perdre té una cita amb la por el divendres, 23 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*