El proper 9 d’abril, noves activitats a l’Observatori de Pujalt

L’Albert Borràs, director de l’Observatori, m’ha passat una informació què us reprodueixo aquí pel vostre interès.
18:00h. Presentació, per part de Jordi Camins, del seu nou llibre «La glacera d’Aneto». Recull …de fotografies dels darrers 25 anys a l’Aneto.
18:30h. Xerrada de Francesc Mauri. «Canvi Climàtic: Què hi podem fer?». La xerrada e centrarà sobre aquelles petites cosetes que podem fer per lluitar contra el canvi climàtic.
21:00h. Observació astronòmica de cel profund a càrrec de les agrupacions astronòmiques de l’Anoia i de Barcelona, AstroAnoia – www.astroanoia.org i Aster – www.aster.org.
Tan la presentació, com la xerrada, com l’observació són oberts a tothom de forma gratuïta, tot i així les places són limitades. Cal trucar als telèfons de l’Observatori per reservar, 93 869 80 22 – 620 136 720.
Cal recordar que per l’observació astronòmica cal anar ben abrigat i portar aliment per aguantar l’observació…. És necessari portar un lot amb llum vermella o embolicat amb paper de celofà vermell. En cas d’arribar més tard de les 21h, es demana deixar el cotxe al costat de l’església de Sant Andreu.
Cal recordar també que l’observció astronòmica pot ser suspesa per causes meteorològiques, si fos el cas apareixeria a la pàgina inicial de la web de l’observatori: www.observatoridepujalt.cat.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*