El “De Què Parlem?” assoleix la 12ª temporada en antena!

Què podem dir que no s’hagi dit durant tots aquests anys? Quants companys i companyes ens han visitat i han participat durant aquestes temporades? Encara podem sorprendre com el primer dia?

Totes aquestes preguntes tenen una resposta molt clara; el “De Què Parlem?” es transforma i recupera la seva essència! Ens espera una temporada plena de sorpreses, nous col·laboradors i una gran varietat de temes que segurament no et deixaran indiferent… i fins i tot potser et trauran un somriure… i els colors!

Per una banda, Eva Fernàndez torna un any més amb les seves històries, entrevistes i creativitat, per tal de fer-nos viures situacions insòlites, endinsant-nos dins un món màgic ple d’aventures. Al seu costat, trobem a Judith Albaladejo, qui després del The English Menu, ara ens vol omplir d’optimisme les tardes dels dimecres amb I feel good, un espai on parlarem de hobbies i tots aquells temes que et faran canviar el xip del teu dia a dia!

I d’optimisme i bon rotllo va la cosa: hem d’aprendre a veure la vida amb uns altres ulls, veure que les coses bones existeixen, que les tenim ben a prop malgrat molts cops no les veiem. I és d’això que ens parlarà en Carlos Carrión.

Per altra banda, no hem d’oblidar als mes petits de la casa, aquells a qui ens fan companyia cada dia i ens escolten sempre que no necessitem: els gats. Un any més, Isabel Moreno continuarà descobrint-nos que es mou darrera el món felí, amb les seves curiositats i noticies més destacades.

A banda de tot això, trobem cada setmana la previsió del temps amb Albert Borràs, director de l’Observatori de Pujalt. Finalment, l’Aitor Bernal, culpable de tot aquest enrenou, torna una temporada més per tal de posar una mica d’ordre i per portar aquells temes i espais que vagin proposant els oients a través de les xarxes socials.

Ja ho saps… Un dimecres sense “De Què Parlem?”, no és un dimecres!

Direcció i realització: Aitor Bernal
Equip: Albert Borràs, Eva Fernández, Judith Albaladejo, Isabel Moreno, Ricard
Closa i Carlos Carrión
Horari d’emissió: Dimecres de 20:00 a 21:00 hores (directe) / Diumenges
de 12:00 a 13:00 (rep)
Correu del programa: dequeparlem@radionova.cat
Web del programa: http://www.dequeparlem.net
Facebook: http://www.facebook.com/dequeparlem
Twitter: http://twitter.com/dequeparlem
Youtube: http://www.youtube.com/dequeparlem
Podcast: http://dequeparlem.ivoox.com

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*