Descarrila un tren a Vilanova del Camí

Segons informa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, un tren procedent de Barcelona ha descarrilat lleument avui a les 06,10 h del matí, a la sortida de l’estació de Vilanova del Camí. L’incident no ha causat ferits.

El tren d’FGC de la línia R6 amb direcció a Igualada ha descarrilat lleument a les 06,10 h quan efectuava la seva sortida de l’estació de Vilanova del Camí. Concretament ha descarrilat el primer eix de rodes de la unitat, sense que en cap moment el tren hagi perdut la verticalitat. L’incident no ha causat ferits.

El descarrilament ha obligat a FGC a interrompre la circulació de trens entre Vilanova i Igualada en ambdues direccions, mentre que la resta del servei de la línia no ha tingut cap afectació. FGC ha posat servei alternatiu per carretera entre Igualada i Vilanova del Camí.

Segons els primers indicis, una variació en la tensió elèctrica de la línia pot haver distorsionat el funcionament del sistema d’enclavament d’agulles de sortida de Vilanova del Camí.

Aquesta circumstància ha fet sortir del carril el primer eix de rodes de la unitat que en aquells moments efectuava la maniobra de sortida de l’estació i circulava a baixa velocitat.

— Actualització: 13.40h.

El servei de FGC ja està normalitzat.

Font: http://www.fgc.net/cat/index.asp
Imatge extreta de: http://www.trenscat.com/metrobaix/

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*