De Què Parlem? 10 – Inici de temporada 2012-2013

Aquesta temporada estem de celebració! El “De Què Parlem?” arriba a la desena temporada ininterrompuda en antena! Per aquest motiu i durant els propers mesos, tenim preparades moltes sorpreses, sortejos i continguts per tal de fer-te oblidar els moments més feixucs del dia!

Quasi una desena de col·laboradors ens acompanyaran durant aquest viatge per les ones per fer de cada tarda de dimecres, una tarda diferent, entretinguda i plena de creativitat i sensacions.

Cinema, actualitat, curiositats, debat, música, humor, entrevistes i cultura són alguns dels temes que estem preparant. Per altra banda, aquest any tornem a descobrir nous grups musicals de l’escena musical catalana amb la segona edició de l’espai d’entrevistes “Amb qui parlem?” presentat per Cristina Fernàndez.

Tampoc ens podia faltar “El Quatriòleg”, aquest cop amb edicions especials durant la temporada que ens portarà la Laura, l’Iris, l’Estela i la Marta. L’espai de defensa dels animals.

Per altra banda, aquesta temporada estrenem seccions i noves col·laboradores! Per una banda, cada mes obrim “El teu espai”, un racó on la Eva Fernàndez donarà veu a aquells temes que més ens interessen. Però la cosa no es queda aquí, l’Eva ens portarà de manera mensual, un espai de lectura creativa on ens ajudarà a deixar volar la nostra imaginació.

Una altra secció que mantenim és “La brúixola”, on cada mes fem un repàs per aquelles ofertes laborals a la comarca per a facilitar la cerca de feina a aquelles persones que busquen per la zona.

Finalment, l’Albert Borràs ens portarà una temporada més la previsió del temps setmanal amb curiositats, notícies relacionades amb la meteorologia i les activitats que fan a l’Observatori Meteorològic i Astronòmic de Pujalt.

Però ens falta una part fonamental, vosaltres! Com cada any, esteu convidats a participar amb nosaltres enviant continguts, mails, facebooks… dient o demanant tot allò que vulgueu que diem en directe al programa!

Ja ho saps! Un dimecres, sense “De Què Parlem?” no és un dimecres!
 

** Data d’inici de la temporada: dimecres 3 d’octubre de 2012!

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*