Dames Màgiques fa front a la crisi

Més de 1.700 persones han passat aquest cap de setmana pel 4t Festival Internacional dames màgiques de Terrassa.

Amb un espectacle familiar a càrrec de l’argentina Valeria Guglietti ha tancat la quarta edició del Festival, un festival que reivindica el paper protagonista de les dones com a magues i no només com a assistents dels mags.

És per això que el quadre d’artistes que han actuat a Dama ha estat format únicament per dones, convertint el Festival Internacional Dames Màgiques en el primer del món d’aquest estil.

Al llarg del cap de setmana 1.700 persones han passat pel festival demostrant-se que en moments en el quals la crisi econòmica està en boca de tothom i la societat tendeix al pessimisme, el què cal és la il·lusió de la màgia. És per això que des de la direcció artística del festival es valora molt positivament l’increment de públic familiar en tots els actes, inclosa la Sessió Golfa. En aquesta sessió que es va fer dissabte 11 a la nit a la Nova Jazz Cava i que és un acte obert a tot aquell/a que s’atreveixi a pujar a l’escenari a fer màgia, també es van poder veure nens i nenes que van participar-hi i el creixent interès per la màgia que hi ha entre els més petits.

Durant els tres dies de festival el públic ha pogut gaudir de diferents disciplines del món de la màgia a càrrec de les magues participants procedents de Rússia, Alemanya, França, Argentina, Extremadura, Madrid i Catalunya. S’han pogut veure números d’escapisme, mentalisme, manipulació mental, balls amb homes invisibles, números de màgia relacionats amb la moda, ombres xineses, màgia amb malabars i acrobàcies, jocs amb anelles, mocadors, cartes, ventalls, etc. A més, el festival va atorgar divendres el premi Dama Màgica d’Honor a Ana Tamariz, filla de Juan Tamariz que va agrair el reconeixement que va rebre de mans de la jove maga Paula Navia.

Per a la directora artística del festival, Teia Moner, “estem molt satisfets d’aquesta quarta edició”. Segons Moner, “aquesta és una època amb molts festivals que eclipsen la cultura del país, però malgrat tot, el Dama s’està fent un lloc als calendaris”.

Font: Organització del Festival.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*