Club d’Opinió a la Biblioteca d’Igualada

La Biblioteca reprèn el Club d’opinió parlant dels reptes de ser jove, la nova cançó i els canvis del món.
Per segon any consecutiu la Biblioteca d’Igualada acollirà les conferències del Club d’Opinió, amb especialistes de reconegut prestigi que reflexionen sobre diversos temes d’actualitat. Les xerrades són obertes a tothom i començaran el dimecres, 14 d’octubre

Els joves, la nova cançó i els canvis del món són els temes que centraran la segona edició del Club d’opinió a la Biblioteca Central d’Igualada, que es duran a terme durant el mes d’octubre. Aquest cicle està organitzat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de promoure a les biblioteques la reflexió sobre temes d’actualitat amb especialistes de prestigi.

Ara, després de la bona acollida que van tenir, Diputació i Biblioteca posen damunt la taula nous temes de debat i reflexió. La primera conferència del Club d’opinió anirà a càrrec de l’advocada Gemma Calvet, que havia estat directora general de drogues del Govern Basc i actualment forma part del Comitè d’Ètica de la Policia de Catalunya i parlarà de les dificultats i reptes de ser jove. Tindrà lloc el dimecres, 14 d’octubre, a 2/4 de 8. El dimecres 21, a la mateixa hora, el periodista Jordi García-Soler farà un viatge al passat per recuperar el llegat de la Nova Cançó. Finalment, el club es tancarà el 28 d’octubre amb l’escriptor i periodista Antoni Puigverd, col•laborador habitual de La Vanguardia, que oferirà la conferència El desconcert del present: una reflexió sobre els canvis del món actual.

El Club d’opinió és un cicle de conferències sobre temes d’actualitat en què hi participen escriptors i col•laboradors dels mitjans de comunicació. En aquesta segona edició un total de 16 biblioteques acolliran 48 conferències sobre temes d’actualitat. A Igualada, la primera edició del Club d’opinió va tenir lloc la primavera passada.

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*