Prop de 300 companyies sol·liciten participar a La Mostra

Un total de 288 companyies procedents d’arreu de les terres de parla catalana, l’Estat i l’estranger han sol·licitat participar a la 22a edició de La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil, que tindrà lloc a Igualada del 6 al 10 d’abril de 2011.

La 22a Fira de teatre infantil i juvenil incrementa un 9,51% el nombre d’inscripcions en comparació amb l’última edició. Aquesta xifra suposa un increment de sol·licituds de participació del 9,51% en comparació amb la darrera edició del certamen, en la qual s’hi van inscriure 263 companyies.

Des de la direcció de La Mostra es valora molt positivament aquest augment, constant any rere any, ja que demostra la importància de la fira com un mercat d’espectacles consolidat i de referència a dins del sector del teatre per a tots els públics. “Que les companyies vulguin actuar a La Mostra és un símptoma de bona salut perquè evidencien que La Mostra és una cita importantíssima dins l’agenda del sector i una bona eina tant per a les companyies com per als programadors”, remarca el gerent de La Mostra, Òscar Balcells.

En aquests moments, la direcció artística, que encapçala Òscar Rodríguez, treballa per seleccionar, d’entre totes les companyies que han presentat una proposta, les que finalment participaran a La Mostra 2011.

A l’edició del 2010, La Mostra va comptar amb 62 companyies, més de 140 representacions, més de 530 programadors inscrits de 273 entitats diferents i amb 19.000 espectadors.

La Mostra és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana. Està concebuda com un mercat d’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La 22a edició de La Mostra es durà a terme del 6 al 10 d’abril de 2011 a Igualada i està organitzada per l’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament d’Igualada.

Font: http://www.lamostraigualada.cat/

Otros artículos

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*